Despre Noi

transport persoane germaniaGermania este una dintre destinaţiile cele mai populare în rândul Romanilor, atât în scop de divertisment, pentru petrecerea concediilor, cât şi în scop de afaceri, pentru delegaţii sau întâlniri oficiale.

Problema transportului a fost dintotdeauna delicată în această privinţă, deoarece costurile deplasărilor cu avionul sunt foarte mari, iar călătoriile cu maşina personală – în cazul în care există una – sunt foarte solicitante şi obositoare.

Tocmai de aceea, am dezvoltat o serie de curse de microbuz Romania ⇄ Germania, pentru toţi locuitorii Romaniei care au nevoie de o soluţie de transport eficientă cu destinaţia Germania.

Serviciul microbuz Romania ⇄ Germania acoperă mai multe rute, având ca destinații unele dintre cele mai importante orașe germane.

Oferim așadar o posibilitate de transport către Berlin, Munchen, Koln, Bon etc. Astfel, fie că vă deplasați în interes pesonal sau de serviciu, dacă trebuie să ajungeți într-unul dintre orașele menționate anterior, veți putea călători comod și sigur către destinația care vă interesează.

Indiferent de localitatea din România în care vă aflați, avem soluții, contactați-ne!

Rezervare online aici !!!

    Introduceti Codul de verificare: captcha

    Rezervări 0754 249 630