Transport Persoane Timisoara Germania

  Realizam zilnic transport international de persoane pe ruta Timisoara – Germania efectuate cu autocare si microbuze proprii. Plecarile se fac din vestul tarii din orasele: Timisoara, Arad, Resita, Caransebes si Lugoj. Preturile biletelor sunt acccesibile, contactati-ne pentru orarul curselor si alte detalii amanuntite!

  Cum ajung din Timisoara in Germania?

  Din Timisoara in Germania puteti ajunge in trei moduri prin intermediul nostru: cu autocarul, cu microbuzul sau cu avionul. Astazi insa va vom informa despre serviciul de transport cu autocarul si microbuzul pe ruta Timisoara – Germania (in cele mai importante orase din Germania).

  Indiferent ca doriti sa vizitati Germania in interes de serviciu sau interes personal, contactati-ne si va vom oferi informatii pretioase despre rutele Timisoara – Germania – Timisoara pe care compania noastra le efectueaza zilnic cu autocarul si microbuzul.

  Transport Autocar Timisoara – Germania – Timisoara

  Autocarele noastre de transport persoane in Germania sunt autocare noi, moderne, de ultima generatie si va pot asigura confortul necesar si o calatorie linistita pana la localitatea de destinatie.

  Serviciul de transport persoane Timisoara Germania cu autocarul este unul dintre primele servicii pe care agentia noastra de transport persoane il ofera inca de la infiintarea ei din anul 2007.

  Transport Microbuz Timisoara – Germania si Retur

  Microbuzele cu care efectuam serviciul de transport persoane Timisoara Germania sunt microbuze noi, moderne (Opel Vivaro 2012, Opel Vivaro 2008 si Renault Traffic 2014 de 8+1 locuri) si indeplinesc toate conditiile unei calatorii placute si confortabile.

  Atat in cazul transportului de persoane cu autocarul, cat si in cazul transportului de persoane cu microbuzul, soferii mizrobuzelor care efectueaza aceasta ruta sunt soferi cu foarte multi ani de experienta in transportul international de persoane.

  In ce orase ajung autobuzele si microbuzele noastre?

  Lista principalelor orase din Germania in care autocarele si microbuzele noastre ajung: Bielefeld, Bonn, Hamburg, Aachen, Berlin, Bremen, Darmstadt, Deggendorf, Dortmund, Dresden, Dusseldorf, Frankfurt, Fulda, Gottingen, Hannover, Heidelberg, Heilbronn, Hof, Jena, Kassel, Koln, Landshut, Munchen, Nuremberg, Offenbach, Offenburg, Oldenburg, Passau, Regensburg, Rosenheim, Saarbrucken, Stuttgart, Traunstein, Trier, Ulm, Wiesbaden sau Wurzburg.

  Informatii si rezervari autocar transport persoane Timisoara – Germania

  Pentru inchirierea unui bilet de autocar Timisoara – Germania contactati-ne la acest telefon.

  Tel:0721.369.200

  Indiferent de tipul de informatii pe care doriti sa le primiti, referitoare la serviciul de transport persoane de pe ruta Timisoara Germania , nu ezitati si contactati-ne deoarece va infortma corespunzator si putem gasi pentru dumneavoastra cele mai avantajoase oferte.

  Informatii si rezervari microbuz transport persoane Timisoara – Germania

  Pentru rezervarea unui bilet de microbuz pe ruta Timisoara – Germania contactati-ne la acest numar de telefon sau utilizati formularul de contact din pagina de contact.

  Tel:0721.369.200

  In cazul in care sunteti un grup mai mare si doriti sa inchiriati microbuzul pentru a face un drum in Germania, in interes peronal sau in interes de serviciu, oferta nostru este structurata si pentru astfel de cerinte; microbuzul poate fi inchiriat de catre dumneavoastra cu sofer sau fara sofer.

  Pret Rezervari Bilete Autocar Timisoara – Germania

  In cazul in care doriti sa cumparati, sau sa rezervati, un bilet de autocar pe ruta Timisoara – Germania, contactati-ne telefonic sau veniti personal la locatia agentiei noastre de transport persoane din Timisoara. Preturile difera in functie de locatia in care doriti sa ajungeti in Germania insa in principiu pretul unui bilet Romania Germania pleaca de la 59€/persoana.

  Reduceri bilete autocar Timisoara – Germania 2017

  Grupurile de persoane pe ruta Timisoara – Germania, beneficiaza de reduceri substantiale.

  Tel:0721.369.200

  Convingeti prietenii sa plece in aceeasi zi cu tine in Germania, sincronizati-va si la intoarcere din Germania in Timisoara si puteti sa obtineti o reducere intre 20 si 50% din pretul standard al biletului de autocar sau microbuz.

  Transport colete/pachete Timisoara Germania

  Transportam colete/pachete din Timisoara in Germania cu autocarul sau microbuzul.

  Preturile serviciului de transport colete din Timisoara in Germania sunt accesibile, iar serviciile de curierat si transport colete / pachete / bagaje sunt prestate de catre firma noastra profesionist, la cel mai avansat nivel posibil.

  Accesati pagina de contact pentru detalii!

  Servicii transport Persoane Timisoara Germania la cele mai avantajoase preturi.

  Incercam zilnic sa oferim clientilor nostri cele mai avantajoase oferte in ceea ce priveste serviciul transport persoane timisoara Germania , suntem constienti ca doar asa putem avea o colaborare de lunga durata.

  Comments are closed.

  Suna la 0721 285 100